On The Rocks
www.playbike.ro
English
On The Rocks inscrieri On The Rocks foto/video On The Rocks program On The Rocks regulament On The Rocks Unde On The Rocks cazare On The Rocks contact On The Rocks

Cazare On The Rocks

Ştim cu toţii cum e să ajungi într-un oraş străin. Toate bune şi frumoase, dar vrei să ştii în primul rând unde te culci, unde iei masa şi eventual unde ieşi seara, dupa programul zilei. Pentru a-i scuti pe cei care vin la PlayBike – On The Rocks cel putin parţial de aceste probleme, am întocmit o listă de hoteluri, restaurante, baruri şi cafenele. În aceste localuri mergem şi noi adesea, deci nu ne-ar fi niciodată ruşine să ne trimitem nişte prieteni într-acolo. Testat, verificat, parafat!

Numai bine,
Echipa voastră PlayBike – On The Rocks

Hotel Cubix ***

Cubix este partenerul principal pentru cazare al PlayBike – On The Rocks, prin urmare este logic să vă recomandăm să îl alegeţi pentru a avea parte de cele mai bune condiţii, aproape de traseul de concurs. Detaliile de calitate şi serviciile ireproşabile le veţi putea experimenta la faţa locului.

TARIFE SPECIALE pentru participanţii la PlayBike – On The Rocks!!!

camera single: 45 EUR
camera dubla: 52 EUR

- 58 de camere în total
- restaurant şi bistro bar cu o capacitate de 80 de locuri
- sală de conferinţe pentru 100 de persoane
- acces facil de pe DN1, la intrarea în oraş
- 3 km până în centrul istoric al Braşovului
- 1 minut până la mijloacele de transport în comun
- room service
- parcare păzită şi supravegheată video
- servicii de mesagerie pentru clienţi
- transfer de la aeroport

Braşov, B-dul Saturn nr. 47
Telefon: +40 732 44 02 12
Fax: +40 368 00 60 10
Contact: secretariat@hotelcubix.ro
Web: www.hotelcubix.ro


Hotel Atlas ***

Hotelul Atlas este după colţ de traseul PlayBike – On The Rocks. Accesul facil de pe DN1, rafinamentul, confortul şi tarifele îl recomandă clar!

camera single: 180 RON
camera dubla: 190 RON

(Tarifele includ micul dejun şi parcarea pentru biciclete.)

- 30 de camere în total
- 11 camere duble, 12 camere duble matrimoniale, 1 suită, 3 apartamente, 2 apartamente de lux
- televizor LCD şi cablu TV
- telefon internaţional
- internet de mare viteză
- parcare pazită

Săcele, str. Calea Bucureşti nr. 7 (pe DN 1 Bucureşti – Braşov)
Telefon: +40 268 27 22 24, +40 733 69 18 63
Fax: +40 268 27 22 26
Contact: gm@hotel-atlas.ro
Web: www.hotel-atlas.ro


Tequila Bowling

Situată în mijlocul oraşului, la baza Colinei Universităţii, Tequila Bowling este locul preferat de joacă al studenţilor, dar nu numai al lor. Oferta bogată, care evident începe cu bowling şi cu alte jocuri distractive, de la fooseball la airhockey şi Wii, continuă cu excelentul bar şi cu deliciosul bistro şi se termină adecvat cu programul de club, îi magnetizeaza în mod firesc pe toţi braşovenii care ştiu unde să caute buna dispoziţie. Ceva mai încolo, la Tequila Sports Bar, poţi să îţi laşi maşina la spălat în timp ce te încingi la o partida de biliard, darts, table, şah sau rummy cu prietenii şi te relaxezi cu o băutură tonifiantă. Liniştita terasă Tequila Lala Land este extensia logică a imperiului Tequila şi este partenerul ideal pentru mega petrecerea PlayBike - On The Rocks de anul acesta. Tequila vă aşteaptă şi la Mamaia şi în Piatra Neamţ! Ştiţi cum se spune: Tequila tonight, tomorrow we ride!

Braşov, str. Avram Iancu nr. 32
Telefon: 0268 477 896, 0720 477 896
Contact: office@tequilabowling.ro
Web: www.tequilabowling.ro
Facebook: facebook.com/tequila.bowling
Twitter: twitter.com/TequilaBowling


Berăria Die Stube

Cu siguranţă unica berărie din România cu peste 100 de feluri de bere din toată lumea. 115, mai precis, servite în halbe tradiţionale! Deşi asta ar trebui să fie suficient pentru descriere, mai adaugăm că specificul bavarez al localului se traduce prin câteva feluri de bucate specifice, iar zilele sunt tematice, deci nu se ştie ce surpriză dă peste tine la Die Stube. Zi de jocuri, speeddating, concurs de băut bere sau fanfară?

Braşov, Grigoraş Dinicu nr. 4
Contact: diestube@ymail.com
Facebook: facebook.com/diestube.brasov
Yahoo!: diestubebrasov


Times Pub

The place to be! Times Pub a apărut de curând în peisajul localurilor din Braşov, dar s-a impus rapid. Situat la baza clădirii Modarom, în inima oraşului, Times are un program atractiv pentru fiecare zi a săptămânii. Marţi este zi de Pub Quiz pentru minţile ascuţite, joia este pentru karaoke, iar vineri şi sâmbătă trupele live preiau scena şi asigură petrecerea. Foarte sincer, în weekend de abia ai loc să arunci un ac în Times, iar doritorii stau şi la coadă la intrare! Nou: acum şi cu terasă de vară cu meniuri delicioase. Făceţi-vă rezervările din timp!
Braşov, str. Eroilor nr. 17
Telefon: 0736 73 73 73
Facebook: facebook.com/TimesPubBrasov


Musik Café

Ambientul sonor de primă clasă este semnătura Musik Café, iar rockereala este copilul preferat al clienţilor. Berea bună, cocktail-urile, gustările rapide şi energia molipsitoare sunt tipice pentru acest bar din centrul vechi al Braşovului. Dacă distracţia devine prea strâmtă, puteţi arunca un ochi la subsol, unde lumânările străjesc atmosfera, sau puteţi sa va avântaţi pe terasa dintre acoperişe care încă îşi caută egal în tot oraşul. Etajul este pentru cei mai puţin zvăpăiaţi, are linişte şi se numeşte Fusion Cafe. Plus: event-uri pe bandă rulantă. Keep music evil!

Braşov, str. Republicii nr. 42
Telefon: 0735 22 55 55, 0724 318 079
Web: www.musikcafe.ro


Cafeteca

Primul local care merită să îşi spună "cafenea" în Braşov este în mod cert Cafeteca. Găzduită de centrul vechi al oraşului în zona Hirscher, Cafeteca este dominată de un decor de bun gust şi de cafea excelentă într-o sumedenie de variante, pe gustul tuturor. Bonus: croissant-uri delicioase, spot WiFi gratuit şi, pentru iniţiaţi, subsolul unde au loc regulat proiecţii de filme clasice. Aproape perfect!

Braşov, str. Grigoraş Dinicu nr. 1
Telefon: 0268 310 252
Contact: cafeteca@gmail.com
Facebook: facebook.com/cafetecabrasov


La Fifi

Această cafenea este preferata turiştilor care cutreieră Braşovul, dar este un hit şi printre localnicii care o îndrăgesc fără doar şi poate. O atmosferă relaxată şi cochetă, cocktail-uri non-alcoolice de zile mari, plus ceaiul şi cafeaua bine făcute sunt doar câteva dintre atuurile acestui local simpatic. Senzaţia pe care ţi-o dă terasa din mijlocul caselor vechi de sute de ani este şi ea nepreţuită. De încercat!

Braşov, Paul Richter nr. 4 (lângă Biserica Neagră)
Telefon: 0740 825 083, 0721 642 914


Nicoli

Fără impresii şi fitze inutile, Nicoli este deschis non-stop şi are un asemenea rulaj, încât calitatea este implicită. Bucătărie italienească, bucate clasice locale, sandwich-uri delicioase, îngheţată bună şi o uşă deschisă veşnic. Unde mâncăm în toi de noapte? Clar: la Nicoli! Net superior fastfood-urilor ce abuzează de ulei!

Braşov, str. Iuliu Maniu nr. 39
Telefon: 0268-478-844


Shawarma Lebanese

Singurul local unde poţi gusta un kebab adevărat. Ingrediente de calitate, sosuri speciale, personal amabil, deschis non-stop. Ce altceva să mai vrei?

Braşov, str. Iuliu Maniu nr. 24
Telefon: 0744 433 700
Contact: shawarma.lebanese@yahoo.com
Facebook: facebok.com/shawarmalebanese.brasov


Patiseria non-stop HM Limited

Această patiserie non-stop cu nume aiuristic şi-a depăşit de mult condiţia şi a ajuns un magnet de noapte al oraşului, pentru localnici, dar şi pentru turiştii ce se minunează cine vinde bunătăţi la cele mai târzii ore. Calitatea produselor vorbeste de la sine. Atât!

Braşov, str. Iuliu Maniu nr. 26


Eveniment organizat cu sprijinul:

FRCT

Sponsori principali:

Nokia Lumia INA Group Skoda  prin Delcar Giant Sergiana Kronospan Groove Garden
Leatt Kali Losan Autoliv Rolem IXS Maxxis
RockShox SRAM Avid L.Angely's Thunde Tools Serisan Tequila Bowling
Cubix Spar Hotel Atlas Avita Salve Club Salve Card Buff
Topaz

Parteneri Media:

Realitatea Radio Guerilla Mix DirtBike Ciclism 24 Fun