On The Rocks
www.playbike.ro
English
On The Rocks inscrieri On The Rocks foto/video On The Rocks program On The Rocks regulament On The Rocks Unde On The Rocks cazare On The Rocks contact On The Rocks

Unde se desfăşoară evenimentul On The Rocks

Locul de desfăşurare al evenimentului Muntele Bunloc se afla în imediata apropiere a oraşului Braşov, între masivul Postăvarul şi masivul Piatra Mare. La ieşirea din Brasov către Predeal, la mai puţin de 0,5 km dupa părăsirea podului, urmaţi drumul pietruit la stânga, înainte de Camping-ul Dârste şi de dealer-ul de maşini continuaţi circa 1 km până la staţia de jos a telescaunului, unde puteti parca maşina.

La Bunloc se poate ajunge lesne din Braşov şi cu autobuzele care circulă spre Săcele, cu trenurile personale care opresc în staţiile Dârste şi Timişul de Jos, cu bicicleta şi chiar pe jos.

Accesul pe traseu se face cu telescaunul. În zilele de vineri 24 august şi sâmbătă 25 august, concurenţii înscrişi vor avea acces nelimitat la instalaţia de transport pe cablu. În perioada concursului telescaunul va avea program până la ora 19:00.


Vizualizaţi On The Rocks pe o hartă mai mare

Eveniment organizat cu sprijinul:

FRCT

Sponsori principali:

Nokia Lumia INA Group Skoda  prin Delcar Giant Sergiana Kronospan Groove Garden
Leatt Kali Losan Autoliv Rolem IXS Maxxis
RockShox SRAM Avid L.Angely's Thunde Tools Serisan Tequila Bowling
Cubix Spar Hotel Atlas Avita Salve Club Salve Card Buff
Topaz

Parteneri Media:

Realitatea Radio Guerilla Mix DirtBike Ciclism 24 Fun